Dela laxen i 4 st bitar placera dem på ett ugnsfast fat salta lätt, rör ihop rivna osten och alla övriga ingredienser till överbakningen, bred på fyllningen på laxfiléerna och baka på 200 gradader i ugn till 55 grader innertemp i laxen
Goda laxbiffar. God eftermiddag. Den här veckan har varit rätt intensiv så jag har inte hunnit blogga och den började i måndags med ösregn hela dagen vilket inte var så kul eftersom vi ändå var tvugna att gå ut på en promenad till en lekpark för att Felicia inte skulle börja klättra på väggarna här hemma
Tonfiskbiffar med smak av chili och citron 2 burkar tonfisk i vatten, avrunna2 vitlöksklyftor, finhackade1 dl finhackad purjolök1 dl finhackad gul lök1 röd chili, finhackad 1 lime, rivet skal och saft2 krm salt1 krm svartpepparvetemjöl persiljaHäll av vattnet från tonfisken
Tonfiskbiffar. Hemma efter träningen och var hungrig. Ville göra något med tonfisk jag hade hemma och fick ihop några minibiffar som jag serverade med blomkål/broccolipuré och lite wokade grönsaker
Häromdagen bjöd vi hem några vänner på middag och lagade broccoli-ost-soppa med senapskrutonger, följt av stekta tonfiskbiffar med puttanesca-grönsaker
Lite variation är dock aldrig fel så idag gjorde jag tonfiskbiffar istället. När jag var liten åt jag alltid tonfisk på burk med salladsdressing till och detta brukar jag fortfarande göra när jag behöver något snabblagat till lunch eller middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.