1 medelstor
gurka, skuren på det sätt som passar dig bäst.
1 ask
färska babyspenatblad
1 ask
färsk Machésallad
3 burkar
ful-tonfisk
1 näve
blandade nötter
300 gram
Edamerost i kuber eller föredragen form
1 finskivad
rödlök
8-10 gröna
sparrisar
Paprikan skars i strimlor, gurkan slantades skevt, osten flirtades upp i kuber, löken skivades tunt och sparrisen fick sjuda några minuter i saltat vatten innan all monterades till en god salladstallrik.
En dressing är ju alltid gott till och vad passar bättre än min ständiga vapendragare creme fraishen? Denna blandades med peston som blev över från den provencalinspirerade kycklingen, dijonsenap, sambal oelek och majonnäs.
Smakkombinationer som uppstår när tonfisk, rödlök och fräsch sallad intas med lite av dressingen är klockren.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.