Först ut blev stekt tonfiskmed en återkommande favorit, gräslökssås. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen
Färsk tonfisk tillagades med inspiration från Jamie Oliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie's Matrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Lättlagad och innehållsrik pastarätt medtonfisk. Värm en stekpanna med lite smör och låt de lök, chili, morotsriv och paprikatärningar fräsa på medelvärme under omrörning
Finfördela tonfiskenmed en gaffel. Vispa tillsammans ingredienserna med lite salt med en mixer stav. I dag efter träningen blev jag sugen på tonfisk, jag använder en tonfisk som ligger i olivolja på glasburk, så otroligt god
Riktigt saftiga med mycket kött och fett på, passade de perfekt att marinera. Salta och peppra lite till, det är gott med ordentligt med smak på lammrevbenen
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Det var verkligen välbehövligt med både ny ytterdörr och garageport så det blir verkligen jättebra. Idag blir middagstipset en smarrig pasta med kyckling som får lite härlig syrlig smak av citron
Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing. Vi vill inte ha det för varmt när vi ska blanda det med resten av salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.