Tonfisk med anis- och shiitakerisotto.
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gram tonfiskkotletter , färsk
  • 2 msk olivolja
  • 1 cl citronjuice
  • 3 nypa(or) persilja, finhackad
  • 1 knippa(en) timjan , färsk
  • 1 nypa(or) anis, malen
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar, krossad
  • 1 dl risottoris
  • 2.5 dl vatten
  • 1 tärning(ar) buljong , grönsaks- eller fiskbuljong.
  • 1 cl citronjuice
  • 5 cl matlagningsvin, vitt , istället för samma mängd vatten.
  • 2 nypa(or) anis, malen
  • 2 knippa(en) timjan , färsk.
  • 4 st shiitakesvamp
  • 0.5 dl ärtor , tinade.
  • 3 nypa(or) persilja, finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad.
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk valnötter , krossade.
  • 1 dl kokosgrädde
  • 2 cl smör
  • 6 cl balsamvinäger
  • 1 knippa(en) timjan , färsk.
  • 1 msk socker och salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.