Rivingefäranfintoch pressa vitlökenochlimefrukterna. Sältan kommer från soja och det är den kinesiska sorten som, tillsammans med honung, ger fisken den där härligt bronsbruna färgen, syran kommer från limesaftoch med ingefärans hjälp får du hetta ochsting
Börja med att rivaingefäranoch blanda ihop färskosten och smaka av. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnigochinte för torr
I en större kastrull, stek lök ochvitlök på låg värme ilite kokosolja tills dom är mjuka. En riktigt enkel och god soppa med morot, paprika, citrongräsochingefära – toppad med mynta ochkoriander
Den som vill kan göra lite med citron- ochvitlöksoljaochringla över när köttet skall serveras. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Ingefärssaft får du genom att riva färsk, skalad ingefära, och med rena händer krama ur saften - eller pressa genom en finmaskigsil om du intevill använda händerna
Låt den vila en stund ifolie. Tillservering. Potatis. Marinad. Marineraskinkanimarinadenminst 1h. Bryn den snabbt i smör och lägg i en liten gjutjärnsgryta med all marinad, sätt på locket och stek på nedre delen av ugnen på 90 grader tillsinnertemperaturenvisar 65 grader. Gele 1 kg skinkstek. 5 dl röd balsamvinäger. 3 msk Kikkoman soya. 6 vitlöksklyftor. 5 tsk rosmarin. 5 tsk timjan
Varva strömming, kryddor, chili, persilja, vitlökochcitronskali glasburkarna. Vill man få in mer vitlökssmak så gnid de rostade bröden med en vitlöksklyfta
Äntligen semester och snart är det dax att titta på Sommar med Ernst. Ingredienser. Imorgon ska det bli kanonväder och då är det sol och bad som står på schemat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.