Mandelmusslor med hjortron ochgräddefickvialltid hemma som julbakelse när jag var liten. För oss som äter och njuter av en lågkolhydratkost och slutat med mjöl och socker, så tycker jag det ska finnasalternativtill kaffebröd och matbröd
”Rödspätta med stekta champinjoner, svart stenbitsromochvispadgrädde. Jag serverar gärna medris, då såsen, tagen med slev ur sinugnsformochmed sältan från stenbitsromen gör sigotroligt bra just ihopmedris
Häll över grädden, krydda tillmeddilloch avsluta med smöret. Stäng paketet och förstärk medfolie, kör iugnentillfiske har lite kärna kvar på den tjockast delen
Till denna vill jag få en riktig jul- ochluciasmakmed hjälp av saffran ochrussin. I går på Lucia gjorde jag dubbel sats och gräddade i brödform och dekorerade med adventsljus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.