Jag ficktipstill dagens middag hos Sandras Matkrypin som gjort torskigröncurry. Den här salsan passade perfekt till heta torsken och servera den i en egen lite skål vidsidan om
Skär grönsakerna och äpplet i cm stora bitar ( behåll skalet på allt). Ta hand om dina skaldjursskal och gör en god soppa, den tar några timmar att bli klar men sköter sig mer eller mindre själv
thailändskgröncurry med massor av grönsaker (med svensk anpassning). Poängen med att använda mer grönsaker än itraditionella recept är naturligtvis att man inte behöver ris eller kan servera en mindre mängd ristill
Rör ihop och krydda med curry, vitlökssalt, salt och peppar. IngredienserGör såhär Tips. Prova exempelvis att tillsätta banan, det blir supergott och passar bra ihop med curryn
Smaka av med lite salt och servera med nykokt jasminris. skivad. skuren ibitar. Tinafisken lätt och skär ibitar, ca 3x3 cm. Fräs grönsakernailite olja, tillsättcurry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen ifisken. Rör om, låt koka upp och sjud i 2 minuter. 1 pkt FindusTorskfilé 400g. 1 röd paprika. 2 msk röd-curry pasta. 2 msk citronsaft. 4 portionerjasminris
ÄNTLIGEN har jag fått till ett riktig bra recept på thaigryta med gröncurry. Stirradiginteblind på valet av grönsakernai receptet, man kan variera denna rätt i det oändliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.