Tomattårta med pepparrotskräm när tomaterna smakar som bäst.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 augusti 2015
  • 1 tårta
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl grahamsmjöl
  • 150 g kallt smör
  • 75 g fint riven parmesanost
  • 1 krm fint havssalt
  • 1 ägg ev. 1 msk kallt vatten om degen känns hård
  • 400 g naturell färskost, t.ex Philadelphia
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk färsk riven pepparrot
  • havssalt
  • 6-7 tomater, gärna i olika färger
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk röd balsamvinäger
  • 1/2 tsk sherry
  • havssalt, grovmalen svartpeppar
  • färska basilikablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.