Salta och peppra kycklingen. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. Lämna en kommentar 2 mackor. 1 kycklingfilé
Hittade ett recept på tomatsoppamed apelsin i så det var vi ju tvungna att testa. Blev en god soppa och lite annorlunda än den jag brukar göra med basilika osv
Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 600 g tillagad kyckling. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. 600 g tillagad kyckling
Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt o peppar. Servera med god sallad. Man kan ju fylla detta med nästan vad som helst och det blir ändå gott
Här är varmamackormed lite italienskt stuk. Fortsätt med inlagd grillad paprika i strimlor, halverade små mozzarellabollar (eller skivad mozzarella) och halverade minitomater
Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Potatissallad med pepparrot. I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.