Här kommer receptet på en god paj jag gjorde på jobbet. Hej. Päronpaj /Smulpaj med päron och kokos. ca 600 g päron (skrutt borttagen) eller ca 400 g avrunna päronhalvor (äpplen funkar också till detta recept)
Forma till limpor och lägg dem på en pappersklädd långpanna. 5 msk brödkrydda 2 kg rågsikt (1 påse) 4 limporSmält smöret i en kastrull, häll i vätskan och värm till fingervarmt. 1Ta upp degen på mjölat underlag och dela den i fyra delar. 1Grädda limporna på 200 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter
Idag ska jag och slåss på affären med alla andra som handlar midsommarmat. Cicci kommer på en stund och vi ska se American horror story och käka en laxwrap
Häll av vattnet, lägg bönorna i en kastrull och fyll på med saltat vatten (ett par cm över bönorna). Rensa och skölj bönorna och blötlägg dem över natten, ca 8 timmar
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.