Det är gott med kavringkrutonger till salladen. Den vegetariska ugnsomeletten serverade jag med kallskuren rostbiff, rökt skinka och så en fräsch sallad
Men eftersom jag blir sugen på krämig pastasås ganska ofta försöker jag utöka repertoaren med krämiga såser så att det inte blir för tjatigt (just carbonara är svårt att kännas som tjatigt men ändå)
Blanda tillsammansmed färsen. Fetaost biffar med soltorkade tomater. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Kycklingen kryddade jag med salt, peppar, basilika, chili och honung. Mixa 150 gram fetaost, 2 dl creme fraiche och en bit chevreost med en stavmixer, smaka av med salt och peppar. Lägg över osttäcket på tomaterna och tillaga i ugnen i 225 grader ca 30 minuter. 150 gram fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.