Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrill i tomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammans med lite annat smått och gott
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Blanda ner pastan i tomatsåsen och avsluta med att tillsätta kräftstjärtarna. Låt spenaten mjukna något och rör sedan ner den smaksatta tomatsåsen och sambal oelek
Blanda pastan medtomatsåsen. Och värm upp tomatsåsen. Det gick bra det med. Snåla inte med kryddorna (eller osten), annars smakar det bara mjöl och spenat
Slå av pastan när den är nästan klar och vänd sedan ned den i tomatsåsen. Pasta är en väldigt bra rätt om man bara vill slänga ihop något och har begränsat med slantar
Smaka av med salt och peppar. Garnera med basilika och servera med riven parmesanost. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja, tills löken är mjuk, ca 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.