Tomatsås med ägg, inspiration från Tunisien
Mammamandala's Blog
Mammamandala's Blog
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fina röda tomat (jag fick från två växthus i närheten, annars hade jag kvisttomater)
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 ägg
  • 2 dl vatten
  • Olja
  • 3 ägg Rör nu inte i såsen utan låt äggen bli färdiga på ena sidan innan de vänds. Det går bra att röra lite och gulan behöver inte vara hel, gör man lite som man vill. Jag tror nog att äggen kan ha legat i i ca 15-20 min Smaka av såsen! Gott om den får lite hetta så räcker det inte med svartpeppar, ta gärna lite cayenne eller om du har harissa hemma ta i liiite.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.