Redde avmed lite majsenastärkelse och kallt vatten så skyn blev lite simmig. Jag höll köttet varmt i folie och vispade ur formen som hade massor av smak från kött, salt och kryddor
Avslutamed ett lager tomatsås. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek dem så de får yta. Varva aubergineskivor, tomatsås, riven parmesanost ochmozzarella i en ugnsfast form
Smörj mitten av arken med lite av smöret och fördela morötterna på detta. Om någon hörde lustiga ljud ifrån vår altan i lördags så var det bara jag och maken som stönade ikapp av vällust
Dessutom laga vi en varm morot- och fänkålsallad med persilja och vitlök. Förbered fänkålen genom att ta bort den hårda delen i mitten av roten, och skiva resten i passliga bitar
dom röda linsernaoch curryn ock rör om, tillsätt vattnet,. Sedan är det bara att njuta av denna. Hacka lök och vitlök, fräs löken i en stor kastrull med oljan
Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Ta avmedan de fortfarande är lite fasta och häll av vätskan. Resterna som blev över värmde jag på med lite blandade bönor och kryddade med tacokrydda inför kvällens snabba midddag, tacos på en måndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.