Här kommer en god iaf tomatsåsen som jag brukar göra tillpizzan. Det finns typ inge godare än hemlagad pizza -utmaningen är ju som sagt att få samma krispighet som riktiga pizzabagare
Här kommer mitt recept och den är riktigt riktigt god (alla som har testat den säger det. Igår tipsade jag om en massa pizzor och toppingar, men viktigast av allt är väl ändå självaste tomatsåsen
Tillsätt honung och tomater. Koka tills tomaternaär mjuka och såsen har tjocknat, ca 20 minuter. Skär vitlöken i tunna skivor och tomaterna i små tärningar
Tillsätt tomatpuré och låt den fräsa med under omrörning en minut. Tillsätt oregano. Låt din tomatsås koka ihop på svag värme utan lock till en tjock sås ca 15-20 minuter
Häll av vattnet och servera tilltomatsåsen. Fräs löken i olja tills den blir mjuk. Tillsätt tomaterna och koka på svag värme under omrörning tills de är mjuka
Rör ut den med ljummet vatten, och rör ner flingsalt, socker och olivolja. Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegen och tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
Dessutom har vintern kommittillbaka rejält. Längtar efter sol, värme & ljusa sommarkvällar. För några helger sedan provade jag att göra egen tomatsåstillpizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.