Jag kallar detta tomatsås eftersom det är mer av krossade tomater än köttfärs i såsen. Det blev så gott ändå med rena smaker från tomater, svamp ochpaprika
Häll på vinet och sänk till medelvärme. Halvera paprikan genom stjälken. Det fräser en hel del om räkorna, och de som fastnar i pannans botten blir mörkbruna men inte svarta
Då finns här en mycket intressant artikel om socker ochsötningsmedeloch dess effekter. Använder du nyskalade räkor så blanda dem bara med grönsaksröran utan att koka upp, så blir de inte sega
en tomatsås. kyckling i gryta med endiver och tryffel samt. Börja med att skala alla rotsaker, skär dem därefter i lagom stora tärningar, löken i strimlor
Tillsätt ingefära, balsamvinäger, chilisås, socker, paprika, örtkrydda, cayennepeppar och salt. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.