Stek i stekpannan och servera direkt. Blada ihop allt och platta ut runda bröd. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först
Fyll pitabröden med andra godsaker från grillen, här på bilden strimlad kycklingfilé, som fått ligga i marinad i någon timme, sallad, tomat och salladslök
Sätt brödenpålångpannan och nagga på ovansidan med en gaffel. Stryk blandningen med pensel på de varma bröden, och lossa dem sedan försiktigt från varandra
Pizza på Liba bröd har varit ett populärt och hett ämne i grupperna jag följer på Facebook. Precis som Vitkålsgratängen så blev jag även nyfiken på denna pizza
Vi serverade den smakrika potatisrätten med stekt halloumi, afrikanskt stekpannebröd, min godaste äppelchutney och en klick avrunnen fil (kan ersättas med turkisk yoghurt)
Crusty Bread från Simply so good. Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ett bröd som jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar som ett riktigt bageri bröd
Då kan jag se om degen tenderar att släppa från bunkens kanter eller om den kladdar kvar. Hej alla glada, idag har jag bakat bröd och det fick bli frallor på rågsikt med brödkryddor och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.