Inte för att det finns ett självändamål med snabblagad mat eller ens något som jag strävar efter då jag gärna lägger ner tid i köket - men det gör ju inget om en riktigt god middag dessutom går hyfsat snabbt och lätt att fixa, eller hur
Jag har hämtat ut mina solglasögon (med styrka) idag, sådär lite lagom till att sommaren kommit hit. Gillar du inte den lite speciella smaken av getost så funkar det fint med mozzarella för ett lite mildare variant eller fetaost för lite mer smak
Mixa äggulorna med cashewsmöret. Blanda äggulor och cashewsmör med honung och vatten. Blanda de torra ingredienserna och äggvitorna med cashewsmörblandningen
Blanda och smaka av, späd med vatten om det behövs, släng i nykokt pasta, (varm) blanda och luncha, har du semester så passar vin, bröd och sallad till har du inte semester så kan jag rekommendera vin bröd och sallad till
Börja med tomatsåsen. Att bland pasta och tomatsås i en stor skål gör rätten lite godare tycker vi. Här har vi även blandat ner små tärningar av mozarella
cashewnötter. 1smör. 1flingsalt. 1garam masala – kryddblandningSmält smöret. Lägg i cashewnöttter, garam masala och salt och fräs nötterna i några minuter tills de fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.