Fräs svamp och purjolök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in. Mixa mjöl, smöret i bitar i en matberedare med kni-ven monterad till en smulig massa
Strö över osten och toppa med skivad paprika. Fräs färsen smulig i en stekpanna med olja. Hacka samman vetemjöl, grahamsmjöl och smör till en smulig massa
Garnera med räkor och dill. Tillsätt äggulan och kör tills det bildas en degboll. Lägg mjöl, sesamfrön, smöret i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Så idag gjorde jag feta ost paj med tomat, lök och spenat. Servera med en sallad gärna med oliver i. Tärna fetaostenoch halvera tomaterna och fördela i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.