with Sundried TomatoandParmesan. Stir in the flour, lsa-mix, oats, oil, tomato pesto, sugar and. A juicy and tasty bread that is ideal to eat with salad or soup
Att passa en risottohandlar i det stora hela om att hälla på vätska, låta den koka bort och upprepa proceduren tills riset är färdigkokt och du tycker att risotton är lagom tjock och krämig
Risotton går lika bra att göra med karljohansvamp eller annan svamp. 1 dl riven parmesanost. När riset känns klart, lägg i den rivna parmesanosten, 2 msk smör och rör runt. 1 dl riven parmesanost
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Så var nästa helgen förbi, men bland det bästa är ju ändå kvar, -söndagsmiddagen. Risotto med vitlöksstekt portabello, cullatello (eller annan chakuteri) toppat med massor av parmesan
Stir in vinegar andtomatoes, scraping up browned bits. Add tomatoes, ½ tsp. Bring to a simmer over medium heat, add several pinches of salt, and reduce heat to low
Slå på lite av den kokande buljongen. Toppa med hyvlad parmesan och garnera med basilikablad. Var noga med att röra hela tiden så att risotton inte bränner fast
Till denna risotto stekte jag hackad zucchini i olivolja, med lite pressad vitlök, ett par bitar kronärtskocka jag hade kvar och några kaprisar och faktiskt en dutt på slutet av den rivna parmesanen blev det en otippad god sidorätt
När du lagt upp på tallrikar strör du över knaperstekt bacon och parmesan. Låt risotton sjuda på låg värme under omrörning och tillsätt mer vatten vartefter det försvinner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.