Krydda med mycket torkad dill och lagom salt och peppar. Denna vecka var en av matlådorna en smal tomatfisk som jag är riktigt förtjust i, Lättaste fisken
Sila av den torkade frukten, pressa ut vattnet med hjälp av en sked. Ingredienser2,5 dl naturella nötter (jag väljer 50/50 cashew/mandel)100 gram torkade mangoskivor (blötlagda i ca 20 min) 10 osvavlade aprikoser, urkärnade (blötlagda i ca 20 min) Rivet skal från 1⁄2 ekologisk citron + 1 msk citronjuice 1,5 dl kokosflingor (jag rostar flingorna på låg temperatur i ugnen för att få fram mer kokossmak, lägg undan 0,5 dl kokosflingor på ett fat, som sedan ska användas som strössel)Eventuellt 1 msk honung eller agavesirap (för sötare resultat) Gör så härMixa nötterna till ett grovt kross i en matberedare
Mindre arbetsinsats än så här blir det nästan inte och med potatismos eller mitt goda potatisstomp till passar tomatfisken även till de allra minsta i familjen
De blev riktigt goda med en liten lätt tusch av citron. Vispa smör med sockret, i med resten tills du har en god smörkrämssmet, som spritsats på hälften av kakorna och läggs ihop två och två
Bakade lite Cakes Pops idag då jag ville testa att baka med en mjuk kaka istället för hårda kakor. Blev himla gott, citron passar perfekt ihop med philadelphiaost och vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.