Superenkelt att göra och smakar fantastiskt gott med bara några få ingredienser. Advertisements. Köttet blir då både saftigt och gott även om steken är genomstekt
Häll i mjölet men spara lite för utbakningen på ditt väl inmjölade bakbord. Kungsörnens bagare tycker det räcker med 200grader men jag körde mitt bröd på 240grader och det funkade finfint, det finns säkert någon jättebra förklaring till att dom vill att man skall köra på 200 grader men jag kan inte den så jag litar på min erfarenhet och kör den på 240 grader. (efter 20 minuter så körde jag i en termometer och lät brödet vara inne tills innertempen når 98grader, jag låter tempen bli såpass efter jag läste detta hos Pain de Martin men detta kanske bara gäller Levain bröd, jag kör upp den till 98 grader och brödet blir hur bra som helst
Den är inte jättevanlig i grönsaksdiskarna, men kommer mer och mer och framför allt såhär runt jul. Det gick snabbt och smidigt och blev faktiskt förbluffande gott
Att göra egen ostsås är relativt enkel match. Skit i den gula såsen med smak av cheddar (läs. industri) som man köper på burk och rör till en egen istället
Mengott i sin enkelhet. flickr-yourcomment { }. Mitt egenpåtagna uppdrag gick ut på att göra ett enkelt vardagsfrukostbröd som inte kräver jäsning eller annat pyssel på morgonen, utan som går att skjutsa in i ugnen bums när man klivit upp ur sängen (tidigare försök här och här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.