Tomat- och musselrisotto
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färska blåmusslor
  • 2 klyftor vitlök, hackade
  • 3 persiljestjälkar
  • 1 dl vitt vin
  • olivolja
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 3 små mogna tomater
  • 2 hela vitlöksklyftor
  • 1 hel torkad peperoncino (chilifrukt)
  • 2 msk persilja, hackad
  • musselspad
  • salt
  • 300 g aborioris (eller avioriris)
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 förp saffran (0,5 g)
  • 1,5 dl vitt vin
  • 1 l grönsaksbuljong
  • 2 msk persilja, finhackad
  • 1 msk smör
  • svartpeppar
  • 500 g färska blåmusslor 2 klyftor vitlök, hackade 3 persiljestjälkar 1 dl vitt vin olivolja 0,5 krm svartpeppar 3 små mogna tomater 2 hela vitlöksklyftor 1 hel torkad peperoncino (chilifrukt) 2 msk persilja, hackad musselspad olivolja salt
  • Risotto300 g aborioris (eller avioriris) 1 schalottenlök, finhackad 1 förp saffran (0,5 g) 1,5 dl vitt vin ca 1 l grönsaksbuljong musselspad 2 msk persilja, finhackad 1 msk smör olivolja salt svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.