Tomat- & baconpaj
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 175 g rumsvarmt smör
  • 3½ dl vetemjöl
  • 2¼ msk vatten
  • Arbeta ihop samtliga ingredienser till pajdegen, enklast är att använda en matberedare.
  • Tryck ut degen i en pajform.
  • Nagga pajdegen med en gaffel.
  • Låt vila i kylen i 30 min
  • 2 pkt bacon
  • 1 gul lök
  • 3 ägg 2½ dl mjölk (eller hälften mjölk och hälften grädde)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1½ dl riven ost (gärna en lagrad sort)
  • körsbärstomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.