Tom Sjöstedts bästa köttfärssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 400 g krossade tomater [1 burk]
  • 2,5 dl grädde
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk färsk rosmarin, hackad
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 400 g champinjoner
  • smör
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 400 g strozzapetti
  • 300 g små vita stenhårda champinjon, delade i klyftor eller skivade tunt
  • persilja, hackad
  • rosmarin, plockad
  • parmesanost, nyriven
  • köttfärssås400 g nötfärs 1 msk tomatpuré 2 dl torrt vitt vin 400 g krossade tomater [1 burk] 2,5 dl grädde 1 tsk chilipulver 1 msk färsk rosmarin, hackad 1 gul lök 1 klyfta vitlök 400 g champinjoner smör olivolja salt svartpeppar
  • Pasta400 g strozzapetti
  • Garnering300 g små vita stenhårda champinjon, delade i klyftor eller skivade tunt persilja, hackad rosmarin, plockad parmesanost, nyriven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.