Tom ka gai - Thailändsk kycklingsoppa på svenska
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 3 kycklingfileér
  • / 2 msk grön thaicurry
  • / 2 kycklingbuljongtärningar
  • / 2 burkar kokosgrädde
  • / 2 msk sambal oelek
  • / 2 msk fish sauce
  • / 2 msk oyster sauce
  • / 1 morot
  • / 1 palsternacka
  • / 15 cm purjolök
  • / 4 vitlöksklyftor
  • / 6 cm ingefära
  • / 5 blad savoykål
  • / 1 pkt risnudlar
  • 10 minuter Lägg i resterande grönsaker och låt dem koka med ca
  • 5 minuter Lägg risnudlar i botten av en skål och häll den heta soppan över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.