Today you get the recipe for the zucchinipatties I served with the cabbage gratin. Idag får ni receptet på zucchinibiffarna jag serverade med kålgratängen
I often use tofu in vegetarian patties as it gives a good texture to the patties. Jag använder ofta tofu i vegetariska biffar då den ger en bra textur till biffarna
This time I chose to do patties on firm tofu, and they turned out really good and they are firm. Jag använder tofu ofta när jag gör stroganoff och som fyllning i tortilla
Man kan blanda i smeten riven zucchini eller morötter. These tofupatties are easily made and can be varied with different flavors and by mixing in vegetables
Grate the zucchini and and squeeze out moisture, then combine it with the remaining ingredients. Then I recommend you to make these easy made patties that are cooked in the oven and please make a bigger batch at once, so you have for several days
Tofupatties are something I like to make and they keep well together and does not crumble. Tofubiffar är något jag gärna lagar och de håller bra ihop och smular inte
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Place the grated zucchini in a fine mesh strainer over a bowl. In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic
2 stora zucchini. Skölj squashen och dela på längden. Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter
Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Innehåller vanligtvis nötfärs men som i denna version ersätts med riven rökt tofu. Bor du i Malmö och gillar tofu så rekommenderar jag Öst Asien Livs på Möllevångstorget som på lördagar säljer en helt fantastisk friterad tofu som är något av det godaste i tofuväg jag ätit i Sverige
Gratinerad zucchini är en underbart smakrik rätt, trots parmesanosten är den relativt kalorisnål. Vill man skulle man kunna servera den gratinerade zucchinin som ett tillbehör till en köttbit, som en contorni i Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.