Entrecote, jordärtskockspure och balsamicosåsmed sällskap av ruccola, morötter och fetaost. Salta & peppra entrecote och stek hastigt i minimalt med fett
300 g Räkor med skal. 12 msk Färsk dill. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
toastskagen,. Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Svaret bara måste bli en Toast Skagen. ca 40-50 handskalade räkor. ca 40-50 handskalade räkor. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toastmed ost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Hon hjälpte mig med lite dator prylar som är som grekiska för mig och jag serverade mat & vin. Bland annat en av de kanske godaste toast skagen jag ätit (malligt jag vet men den var så god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.