Mosa potatis och pals-ternacka lite slarvigt med en ballongvisp. Blanda gelatinet med lite av moset. Blanda moset med philadelphiaost, crème fraiche, pepparrot, dill och limesaft
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Den gången jag tänker på var i samband med att vår son föddes i Umeå
Tomattoastmed nötter, chèvre och honung. Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprätt med krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Jag gillar verkligen Nigels enkla approach till mat och det faktum att han kan trolla fram en god måltid av nästan ingenting alls
För bästa resultat skall du lägga ett bakplåtspapper på pajformen och fylla den med ärter. Stek svamparna i smör (ta tillräckligt med smör så blir smaken bäst) tills vattnet kommer ur svamparna
Finhacka salladslöken och garnera med resten av dillen. Lyft sedan ur och låt svalna. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt, peppar och nästan all dill
Fyll den andra toastenmed ost, skinka, tomat, ketchup, senap och oregano. Servera med en sallad. Smöra båda sidorna på brödet och lägg på kyckling, ost, majonäs, dijonsenap, tomat och oregano
Hacka skinkan och löken och blanda med resten av ingredienserna. Lyxade till det med en god macka. Rosta mackan och på med röran, dill och en skiva citron
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.