Toast med krabba & konfiterat ägg, entrecote med grym bearnaise!
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1/2 dl blandade, fint skivade löksorter tex rödlök, salladslök, silverlök, purjolök, gräslök och schalottenlök
  • 1/3 msk färskpressad citronjuice
  • 1/3 msk olivolja
  • 1/3 krm salt
  • 1/5 dl crème fraiche
  • 1/2 dl finskuren dill
  • 1/3 msk färskpressad citronjuice
  • 1/3 krm salt
  • 1/3 krm peppar
  • 2 ägg
  • 2 skivor formbröd
  • Smör till stekning
  • Bearnaise sås
  • 2 portioner 2 äggulor 150g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.