Jag la räkorna ovanpå efter att toasten varit in i ugnen, för sega räkor är ingen höjdare. Mosa ihop ost, crème fraiche strimlade soltorkadetomateroch olivolja, krydda med salt och peppar
Fyll hattskålen med hackad rödlökochsoltorkadetomater, klicka över pesto. Jag brukar då pensla dem rejält med en blandning på olivolja, färskpressad citron, riven vitlök, färsk timjan och flingsalt
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Skär toasten på diagonalen och servera. Lägg de två andra skivorna ovanpå och pressa lite lätt. Grädda toasten i 5 minuter i ett toastjärn. 1/2 liten rödlök
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.