Ikväll blir det hamburgare till middag, och jag tänkte testa tjockkockens ostplättar till hamburgerbröd, eftersom det är väldigt populärt, och hon själv älskar dem
1/2 finhackad rödlök (kan uteslutas). Blanda keso och creme fraishe. Tillsätt lök och persilja, smaka av med salt, peppar och pepparrot – jag gillar ganska mycket pepparotsmak, blir en härlig sting
Ev lite sötning (tex sötströ/xylitol). Jag själv älskar Lindt Excellence 85% (19 g kol/100g) och Vivano 92% (13 g kolhydrater/100g) men här väljer ni själva vad ni vill ha
Här kommer Jessicas grötbidrag med tillhörande frukt- och bärsoppa. Jessicas korngrynsgröt i ugn. . Det börjar bli något av en tradition att äta gröt hemma hos varandra i vårt finska gäng
Blanda runt och låt löken bli mjuk/genomskinlig men inte blir bränd. 1/2-1 tsk vitvinvinäger (beroende på hur mkt syra man vill ha). BeaBearnaisesåsBeasåsRöror/Såsertillbehör ca 4 port. 1/2-1 tsk vitvinvinäger (beroende på hur mkt syra man vill ha)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.