Amerikanska pannkakorBlanda ägg, cream cheese och mjölk väl med en elvisp. Tillsätt alla torra ingredienser och honungen och vispa igen till en slät smet
Låt svälla i fem minuter. Pannkakor. Vispa i husk och låt svälla. Vispa ihop ingredienserna. Smält rikligt med smör och klicka i smet i pannan och stek några minuter på varje sida
Det slutar i tre stressade personer som inte längre är vänner… Så en dag slog det mig, kanske är det lättare med amerikanska pannkakorna, de är ju lite tjockare och kräver kanske inte samma passning
Stek små pannkakor på medelhög värme i stekpanna. Mät upp och blandaalla torra ingredienser. Blanda (vispa inte) därefter i filmjölk och ägg och allra sist oljan
Stek små pannkakor på medelhög värme i stekpanna. Mät upp och blandaalla torra ingredienser. Blanda (vispa inte) därefter i filmjölk och ägg och allra sist oljan
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.