Från min kompis Mats kom detta. Martiiiiin. Jag har varit på Saltå kvarn å förköpt mig på mjöl. Det såg så härligt ut med de stora säckarna att jag inte kunde låta bli
Hipp hipp hurra för bloggen idag. Min kompis fyller nämligen 1 år idag. Jisses, vad tiden går fort. För ett år sedan peppade Helena mig att börja blogga, som hade börjat blogga någon månad före mig, om vår stora passion - mat
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan
Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Som sagt, paj var det ja. Den här pajen åt jag första gången när min kompis Oscar (Flacken) fyllde 20 och bjöd på mat en härlig sommarkväll i juli för över två år sen
Kyckling Stroganoff. Hej, hej. Long time no see, som man säger. Ja, jag har haft en liten ofrivillig, kort, bloggpaus mer eller mindre den sista veckan
Som två stolta soldater i givakt, så står de nu där på bordet i sina vackert röda uniformer. Årets bärssaft blev gjord på röda krusbär med ett uns av vanilj och med recept inspiration från Monica Eisenmans blogg
Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.