Blanda med majonnäs och crème fraiche. Tärna avokadon, finhacka löken och blanda i. Smaksätt med lite salt, cayennepeppar, dill och några droppar citronsaft
Skär kakan i smala bitar och servera med grädde och färska bär. En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan
Det jag visste från början var att jag ville garnera med choklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) och kolagrädde (för pappa älskar kola)
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårtamed tryffelglasyr och rostade pinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötter och ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårtamed mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Här har jag helt egoistiskt gått loss med mina favoritsmaker – citron i form av superkrämig lemon curd och grovt hackad vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.