RECEPT – SNICKERSCHEESECAKE. Jag tänkte faktiskt tipsa er om en riktigt god efterrätt. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Men jag hade iallafall förberett efterrätten för kvällen, så den får ni här och nu istället. När ni läser det här befinner jag mig i en varm källa på ett SPA, och har det förhoppningsvis hur bra som helst
När Jennie och Rebecca var här gjorde jag en riktig godis efterrätt, chokladkolapaj. )istället för att göra pajen i en springform så gjorde jag den i små aluminiumformar
Denna himmelska efterrätt hade jag experimenterat ihop till mig och Christoffer när han kom igår. Vi hade en behövlig myskväll, kollade på film och åt denna vackra skapelsen
Tiramisu är enitaliensk dessert som traditionellt görs på savoiardikex, espresso, ägg, socker, kakao och mascarponeost och den brukar ofta smaksättas med lite marsalavin eller cognac
När jag kommer hem från jobbet så är det enkel mat som gäller om inte L redan har lagat något, det är ju väldigt bekvämt när det är färdigt… men det är också kul att laga mat tillsammans
Jisses vilken kanonhelg vi har haft, solen lyser och värmer så gott, visst är det härligt. Vi har suttit ute i solen och bara fikat hela helgen, ha ha ja nästan i alla fall
Det bästa med denna chokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. bakblogg, dessert, fest, festlig dessert, festlig efterrätt, glace au four, glace au four recept, glace au four utan sockerkaka recept, glass i ugn, inredningsblogg, kalas, matblogg, Nyår, nyårs efterrätt, systrarna m, systrarnam, tomtebloss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.