Koka upp, lägg på locket och tillaga enligt någon av metoderna nedan. Servera med en sallad, kokta morötter, blomkålsris eller påen smörstekt skiva valnötsbröd
Ju längre kryddorna får värmas i oljan desto mer smak utvecklar de. Ett tips är att låta basmatiriset kokas "halvfärdigt", hela rätten blir klar i ugnen sedan
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Tips. Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vattenochen äggvita i en bunke. Ta upp gelatinet och krama ur vattnet, lägg i en skål med hett vattenoch rör runt tills det löst sig
Passa på, det märket var verkligen jättebra, lätt och smidig sockerpasta att jobba med. Jag hittade en jättebra tutorial påhurman gör när man täcker tårtor på Panduros hemsida
glasstårta eller om den har stått inne i kylskåpet så stelnar chokladen fortare och då fårman hälla lite fortare eller använda den när det är lite lite varmare
Då får du lika lång bit plast på varje sida som du sedan skall vika över tårtan. Ta nu tag i plastenpå var sin sida (motsatt sida) Dra ihop plasten med ett jämt tryck så kanterna blir fina
Kommentarer
Raija Karlsson
Receptet "Not found"!
Logga in eller Registrera för att kommentera.