Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Dessa gjorde jag på jobbet, till en plockbricka som är beställd. Men skönt att veta att allt är på plats, det har hänt (när sambon ansvarar för inhandlingen) att han är ute i sista minuten och ja nyårsafton blir lite stressigare än nödvändigt
Häll blandningen i formen och tryck till. Hacka chokladen till fyllningen och smält den i en skål över en kastrull med sjudande vatten eller i en glasskål i mikron, ca 2 minuter på full effekt
Nyår i all ära, men nu har jag ju köpt gelatin så det är lika bra att köra på. Det vore gott med en liten nätt dessert till söndagsmiddagen, vad sägs om att slänga ihop en snabb pannacotta
Vispa äggvitorna till hårt skum o rör i. Smält 150 g vit choklad o rör i , till sist så river du skalet från 1 apelsin o pressar ner juice o rör i skalet. Häll på pepparkaksbotten o frys i minst 3 timmar
Igår var det deras dag och båda blev firade med blommor, paket, god mat och tårta på Fars Dag igår. Ta kastrullen från plattan och mixa jordgubbarna till en slät puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.