Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Mmm. denna ljuvliga Mango surpise går inte av för hackor. Eftersom jag bara älskar Mango var jag tvungen att komponera ihop något med denna underbara frukt
5 dl grädde1 dl eko mjölk150 G vitchoklad 2 gelantinbladLägg gelantinet i blöt Koka upp grädde och mjölkHäll den varma mjölken/grädden över chokladenRör tills det smält och rör ner gelantinetHäll upp i önskad formSen dekorerade jag med lite hallonmousse som jag hade över efter en tårta och lite färska hallon
Receptet hittade jag till slut på bloggen lusciousbylina. Ännu ett messmörsrecept bjuder jag på idag. En rekommendation i receptet är också att man serverar lätt frusna lingon till, det har jag ännu inte testat men det låter verkligen som att smakerna hör samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.