Tips på efterrätter till nyårs
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers
  • 2,5 dl grädde
  • 1,5 dl florsocker
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 6 passionsfrukter + 3 till servering
  • citronmeliss
  • 8 st
  • 3 gelatinblad 1 vaniljstång (alt 1 tsk vaniljsocker)
  • 5 dl vispgrädde
  • 0,5 dl socker
  • 10 stycken
  • Maräng:

  • 3 äggvitor
  • 1 dl strösocker

  • 2 msk kakao

  • 2 dl strösocker
  • Glass:

  • 3 äggulor
  • 2 msk strösocker

  • 2 dl vispgrädde

  • 2 msk vaniljsocker
  • 20 st
  • 125 g mörk choklad
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 125 g smör
  • 1 ägg 2,5 dl farinsocker
  • 4 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 10 grovhackade After Eight
  •  
  • Chokladtryffel
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 180 g mörk choklad gärna av finare kvalité
  • 20 st
  • Superläcker mintchokladkaka med en lite lätt kladdig och seg browniebotten som inte innehåller något bakpulver.
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 ¼ dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker

  • 1 nypa salt


  • 150 g smör, smält
  • 6 port
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång 2 1/2 st gelatinblad
  • 250 gram Daim mjölkchoklad
  • 175 g mjölkchoklad
  • 3 msk florsocker
  • 2 msk Baileys
  • 1 äggula 2 dl vispgrädde
  • 4 st
  • 3 dl grädde
  • 0,25 dl socker
  • 80 gram center
  • 1,75 st gelatinblad
  • nutella

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.