Imorgon är det återigen dags för mig och Helena att sprida matglädje via etern. Den här gången ska vi prata om lingon, men långt ifrån syltkok och annat husmors göra
Det kanske inte känns så motiverande att ställa sig i köket och laga mat införmorgondagen, men det kommer kännas så skönt nästa dag man kommer hem att kunna förbereda middagen snabbt
Efter en snabb genomgång av kylskåpet och insikten att v inte hade något vettigt hemma så kom jag plötsligt på att mamma tipsat om ett recept som hon plockat med sig från Ica som Paul Svensson skapat för Icas rosa månad
Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta. Det här tipset är basserat på att man använder sig av smörkräm att spackla med
Jag gjorde min egna tacokrydda bestående av spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, chiliflakes, svartpeppar och salt till den här gratängen vilket inte är speciellt svårt, kolla på baksidan av kryddpåsen och köp dessa kryddor lösa istället, då slipper du all övrig "skit" som är med i påsen
Denna burk med jordnötssmör använde jag, ekologisk vara. Agave, sesamfrö, curry och jordnötssmöret blev en underbar kombination och det tog knappt 10 min att laga denna rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.