Det här är en enklare variant av gulaschsoppamed ljuvlig smaksättning med bland annat kummin…. Bryn nötfärsen tillsammans med löken och vitlöken och tillsätt sedan paprikan och potatisen
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Ingredienser Portioner. 4 4 potatisar 1 paprika 1 gul lök 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Till servering gräddfil ev varmt vitlöksbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Min gulaschsoppa är en matig variant med mycket i. Det är något med den torkade paprikan, kumminen, cayennepepparn och soppformatet… Ät i en djup skål som du liksom kan hålla om och krypa tillsammans upp med, så värmer soppan från händerna och magen ut i hela kroppen
-(Igår skrev jag ihop mitt recept på tacosoppa och för att var mitt första helt egenskrivna recept så blev det riktigt gott, till och med kanongott så varsågod här är receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.