Timjanstekt oxfilé med jordärtskocksgratäng, citrongrönsaker och rödvinssky
á la Linda
á la Linda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram oxfilé
  • färsk timjan
  • smör
  •  
  • Gratäng
  • 500 g jordärtskockor
  • 500 g mandelpotatis
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3 dl grädde
  • rosmarin
  • citronsaft
  •  
  • Rödvinssky
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 50 g rotselleri
  • 1 st morot
  • 50 g varmrökt sidfläsk
  • Ett par kvistar timjan
  • 1 st lagerblad
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 3 dl rött vin
  • 5 dl vatten
  • 2 msk kalvfondkoncentrat
  • 2 tsk råsocker
  • salt, peppar, maizena och smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.