Timjanstekt kotlett med svartvinbärslök och samt jordärtskockstomp
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskkotletter 600 gram fläskkotlett , av rapsgris, Scan 1 msk rapsolja 1 kruka(or) timjan , färsk 0,5 tsk svartpeppar , från kvarn 0,5 tsk salt Jordärtskocksstomp 4 st potatis(ar) , mjöliga 2 msk persilja , hackad 1 dl grädde , vispad 1 tsk vitpeppar 25 gram smör 8 st jordärtskocka(or) 1 tsk salt Svartvinbärslök 1 dl svartvinbärsgelé 1 dl vin , rött 1 st röd lök(ar) 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 dl vatten Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.