Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klick med smör. Fläskkottletter är lättlagat och god vardagsmat som jag har lärt mig på senare tid att uppskatta
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 4 tomater ca 550 g fläskytterfilé 2 dl crème fraiche Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1 tsk vinäger 1 dl mjölk 1/2 msk smör eller margarin 2 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Mot slutet kan man täcka med aluminium folie så dom inte blir brända. Bäst blir det förstås om man har tillgång till en klot grill och då gäller indirekt grillning (då bör man ha en grill termometer så man inte har för hög värme)
Timjankryddadrödvinssås. Förra helgen åt jag tillsammans med min fru på libanesisk restaurang och när jag planerade dagens middag så satt de smakerna kvar som en inspiration
Jag stekte kotletteroch till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Jag häller i lite vatten i pannan som jag använde när jag stekte kotletterna för att ta vara på stekskyn
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.