4 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 purjolök 1 klyfta vitkål (à 300 g) 1 msk olja 500 g köttfärs 3 msk soja 3 msk balsamvinäger 2 msk råsocker peppar ev salt Till servering potatis rårörda lingon bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Nästan allt vattnet ska ha ångat bort. 1smör att steka i. 13 dl vatten. 1persilja att garnera med. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar
Alla barnen är så duktiga när de spelar, så nervösa att stå på scen. Att köpa en Saxofon känns så där intressant eftersom man vet inte hur länge han kommer att spela
5 dl mango chutney ca 2 msk smör att steka i. 13 msk vitvinsvinäger 2 msk kallt vatten 0. 1ca 2 msk smör att steka i. 13 msk vitvinsvinäger 2 msk kallt vatten 0
Oftast när man läser recept på dillkött så rekommenderas det att man kokar upp en dillreduktion. Jag tycker att det är mycket enklare att balansera upp smakerna genom att långsamt hälla ättikan och sockret direkt i grytan
Tillsätt fond, vatten och vispgrädde. Avsluta med att tillsätta russin, riven ingefära och purjolök. Om du vill ha tjockare sås i gryta , går det bra att reda av med maizena mot slutet
Lägg i en kastrull och häll på kallt vatten så att det täcker med råge. Toppred med maizena utspätt i lite kallt vatten och låt koka i ca 2 minuter. 2 vatten
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.