Mycket roligare tilltugg/snacks än chips och salta pinnar. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Våren brukar innebära många härliga fester och sköna kvällar med vänner och familj, och idag tänkte jag tips om ett mingelvänligt tilltugg med räkor, vitlök och sting av chili
Ett superenkelt tilltugg till glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Använd en färdigköpt pepparkaksdeg eller kanske en egen som gjorts tidigare och hyvla bara tunna pinnar med osthyvel som sedan snabbt gräddas i ugn
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Årets pumpa ska troligen få sitt uttryck idag innan det blir spanskaläxa tillsammans med W, skjuts till handbollsträningen, släpp av M hos farmor och farfar och L i stan och sen ska jag iväg och ha ett musikalisk litet föredrag för en grupp människor tillsammans med en solist så måndagen är allt annat än ledig den här veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.