Igår kväll så kom jag och tänka på en maträtt som jag gjorde ett par gånger för ca 10 år sen. Jag bjöd mina tjejkompisar på rätten och jag vet att jag även bjöd familjen på det och då bjöd jag på 3-rätters middag med temat citron som då ingick i alla rätterna
Detta lagade jag för några helger sedan och det blev sååå gott. Det är inte särskilt ofta vi har barnvakt, men denna helgen får skatterna umgås med farmor och farfar och några av farbröderna för hela slanten
Lägg tillbaka den i bunken. Receptet kommer ursprungligen från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Arbeta in mjölet tills du får en klibbfri smidig deg
Ta ut formen, lägg i fisken och ställ tillbaka den mitt i ugnen igen för att tillaga. Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt sommarvärmen och solen att göra fru M sällskap redan idag, troll har tur - eller hur är det nu man säger
Här, bland bilderna frångårdagens brödbak av ett nötbröd, helt utan gluten eller laktos. Lillan råkade välta ner kameran från diskbänken (jag får skylla mig själv då jag lägger kameran på de mest konstiga ställen) när hon gick förbi
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.