På nyårsafton gjorde jag min och Mr C planka enligt LCHF och med kyckling och killarna fick oxfilé med potatismos (moset blandat med ekologiska äggulor därav den helt fantastiska färgen)
Bara att späda med vatten om den blir för stark när du väl ska tina och använda skapelsen. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbakatill rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Och eftersom vi äter väldigt lite sötsaker nuförtiden, och dessutom sötar väldigt försiktigt, så tycker jag att det känns ok att använda sötningsmedel ibland
Jag har nyligen upptäckt hur smidigt färdig smördeg är att ha på lut i frysen eller i kylskåpet då det går att trolla fram en massa roliga rätter med det
Här kommer lite exempel på vad jag äter och en sak som ni kommer förstå är att jag inte gör så stor skilnad i middag, lunch och frukost utan skulle kunna äta ett stort varmt mål till frulle så målen är rätt snarlika
src = stat_gif + "&baba=" + Math. wpa iframe[src*='viewablemedia. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Idag hade jag den till vårullar. Här kommer receptet på en dippsås som är god till asiatisk mat. 1 ½ dl vatten½ dl oyster sauce½ dl farinsocker½ msk risvinägersaften av en pressad lime1 stor röd chilipeppar2 st vitlöksklyftorGör så här. 1 stor röd chilipeppar
Gör som du brukar när du bakar bröd och var rädd om degen,alltid 37 gr på degspadet och ej för mycket mjöl, hellre en kletig deg då blir brödet saftigare. Jag tog min stavmixer och gjorde mönster i brödet innan jäsning 40 minuter och sedan i ugnen på 200
Blanda alla ingredienser till lagen och koka upp. I växthuset har jag skördat körsbärstomater en stor del av sommaren och plantorna formligen dignade av grönatomater och tomater på väg att mogna helgen som gick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.