Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Strö över korianderbladen och servera med mango chutney, naanbröd och basmatiris. Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det
Här i Najnis kök serverades Chicken TikkaMasalanmed enbart dessa läckra naanbröd och lite färsk koriander, men vill man ha ytterligare tillbehör rekommenderar jag blomkålsris eller vanligt ris, för den som äter sånt
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ingefära, garam masala och tomatpuré. Servera med kokt jasminris. 4 Toppa med saltrostade cashewnötter, koriander och lime. 3 tsk garam masala
Bryn filén tillsammans med löken och vitlöken, tillsätt dem tärnade tomaterna och tomatpurén. Smaka av med Indiska kryddor (vilket jag inte tyckte behövdes) efter egen smak
Detta är en snabblagad TikkaMasala gryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter. 1 burk Santa Marias India TikkaMasala Cooking Sauce, 2 tsk matolja, 15 stycken cashewnötter. En burk Santa Marias India TikkaMasala Sauce kostar 14 smartpoints. En burk Santa Marias TikkaMasala Sauce kostar 8 propoints. En burk Santa Marias India TikkaMasala Sauce kostar 14 smartpoints
Servera med blomkålsris, sallad, cashewnötter och klippt koriander. 180 g tikkamasala curry paste eller 1 påse kryddmix (eller egen krydda efter smak). 180 g tikkamasala curry paste eller 1 påse kryddmix (eller egen krydda efter smak)
Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikkamasala och genom diverse olika experiment kommer fram till hur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Servera med ris och naan. Täck med lock och låt sen sjudai 15 minuter under omrörning tills kycklingen är genomstekt. 1 tsk garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.