Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Garnera med crème fraiche ochlöjrom. 1sparrisknoppar. 1löjrom1. Blanda ner 1 dl crème fraiche och riven västerbottensost och rör om till en smet. Lägg en sparrisknopp i varje krustad och grädda dem i 10 minuter
Halstrad torsk med vit sparrissom primör och skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna i ugnen och halstrar torsken
Skär ut lämpligt stora rutor som du toppar med gräddfil, löjrom, rödlök och garnera med lite dill. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Hoppas att du kunde njuta av en härlig ochsomrig helg. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.